Дома
Општина Штип | Municipality of Stip
Календар на настани Печати EMAIL help
Види по година Види по месец Види по недела Види денес Барај Скокни на месец
Осма седница на Комисијата за Статут и прописи
Вторник 22 Мај 2018, 11:30
од Веб администраторHits : 935

 

Д н е в е н р е д


1. Определување заменик на претседателот на Комисијата за статут и прописи.
2. Предлог-Одлука за начинот на управувањето и користењето на спортските терени и објекти во Општина Штип.
3. Предлог-Правилник за утврдување на условите и начинот на користење на спортските терени и објекти.
4. Педлог-Одлука за давање согласност на Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места во Општинската јавна установа за деца-детска градинка „Астибо“-Штип.
5. Педлог-Одлука за давање согласност на Годишниот план за вработување за 2018 година на Општинската јавна установа за деца-детска градинка „Астибо“-Штип.
6. Предлог-Одлука за одобрување финасиски средства за учество на Општина Штип во реализација на проектот „Водоснабдување на населените места: населба Балканска, населба Македонка и село Чардаклија - Општина Штип“ - фаза - главна водоводна линија до село Чардаклија - крак 3.
7. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 1003 за КО Штип 1 со намената на бесправно изгредените објекти.
8. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 10334/1 за КО Штип 4 со намената на бесправно изгредените објекти.
9. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 851, КП 852/2 и КП 1146 за КО Ново Село-Штип со намената на бесправно изгредените објекти.
10. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 10691/23 за КО Штип 6 со намената на бесправно изгредените објекти.
11. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 1161 и КП 1148 за КО Ново Село-Штип со намената на бесправно изгредените објекти.
12. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 1238 и КП 1312 за КО Ново Село-Штип со намената на бесправно изгредените објекти.
13. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 520/2 за КО Кошево со намената на бесправно изгредените објекти.
14. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 2514 за КО Штип-вон градежен реон со намената на бесправно изгредените објекти.
15. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 2366 и КП 2350 за КО Штип-вон градежен реон со намената на бесправно изгредените објекти.

Назад

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Октомври 2019
П В С Ч П С Н
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize