Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Дома
Информации од јавен карактер

1. Податоци од надлежност на Општина Штип

2. Основни податоци за Општина Штип

Општина Штип

Ул. Васил Главинов 4Б

2000, Штип

Тел:       032 22 66 00

факс:     032 22 66 01

емаил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

             Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

3. Градоначалник на Општина Штип 

4. Лице за посредување со информации

Сунчица Ѓуфтеска

тел:        071 217 312

тел:        032 22 66 43

емаил:     Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Листа на информации од јавен карактер на Општина Штип

Постапка за остварување на правото на слободен пристап до информации

Годишен извештај за слободен пристап до информации за 2020 година

5. Список на вработени во општинската администрација

6. Закони кои се однесуваат на надлежностите на Општина Штип

7. Органограм за внатрешна организација

8. Правилник за систематизација на работните места и правилник за внатрешна организација

9. Годишен буџет, завршна сметка, годишни финансиски планови по квартали и програми за реализација на буџетот 

10. Ревизорски извештај

11. Стратешки планови и стратегии за работа

Програма за одржување на јавната чистота во Општина Штип за 2021 година

Програма за уредување на градежно земјиште на подрачјето на општина Штип за 2021 година

Програма за социјална, детска и здравствена заштита на Општина Штип за 2021 година

Програма за култура на Општина Штип за 2021 година

Програма за активностите на Општина Штип од областа на спортот за 2021 година

Програма за одбележување на новогодишните и божиќните празници 2020/2021 година

Програма за работа на Советот на Општина Штип за 2021 година

Програма за еднакви можности на Општина Штип за 2021 година

12. Услуги кои општината ги дава за:

13. Барања за Општинските услуги

14. Тарифи за административни такси

15. Јавни набавки 

16. Овластено лице за прием на пријави од укажувачи - Катерина Мицевска, контакт телефон 078 472 720, е-адреса Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите .


 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Јануари 2022
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize