Дома Администрирање на приходи Решение за одложување на извршувањето
Решение за одложување на извршувањето

Канцеларија за архивско работење

Се пополнува  Барање за одложување на извршувањето (готов образец од општината ) со:

  1. Банкарска гаранција или,
  2. Доказ за уплатен готовински депозит на посебна депозитна    сметка или
  3. Друг документ за обезбедување на плаќањето.

Рок за донесување на актот 15 дена по поднесувањето на комплетната документација.

 

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

prijavi-problem-5

Календар

Декември 2017
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize