Дома Администрирање на приходи Решение за утврдување на износот на данок на имот
Решение за утврдување на износот на данок на имот

Центар за услуги на граѓаните – шалтер бр. 1

За добивање на решение  потробно е да се пополни Даночна пријава за утврдување на данокот на имот (готов образец од општината) со:

  1. Податоци за обврзникот,
  2. Податоци за недвижниот имот,
  3. Вид и адреса на имотот,
  4. Пријавена вредност,

Рок за донесување на актот 30 дена по приемот на комплетната документација.

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Декември 2019
П В С Ч П С Н
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize