Дома Администрирање на приходи Решение за комунална такса
Решение за комунална такса

Со состојба на 01 Jануари, за секој имател на просторија кој има регистрирано дејност, Градоначалникот на Општина Штип донесува Решение со кое се утврдува износот на комуналната такса.

Решението се доставува до имателите преку овластени доставувачи, по изготвувањето  до крајот на годината.

Рок за донесување на актот 31.03. секоја година.

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Јуни 2020
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize