Дома Администрирање на приходи Решение за утврдување на износот на данок на имот
Решение за утврдување на износот на данок на имот

Најдоцна до 31 Mарт во годината за која се утврдува данок, Градоначалникот на Општина Штип донесува Решение со кое се утврдува данокот на имот.

Решението се доставува до сите даночни обврзници преку овластени доставувачи по изготвувањето  до крајот на годината.
Рок за донесување на актот 31. март секоја година.

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Јули 2020
П В С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize