Дома Администрирање на приходи Одложено плаќање на данокот на имот
Одложено плаќање на данокот на имот

По поднесено барање на даночниот обврзник, Градоначалникот може да го одложи извршувањето на Решението, односно да дозволи одложено плаќање на обврските или плаќање на рати до донесување решение по жалба, под услов ако даночниот обврзник приложи банкарска гаранција, ако уплати готовински депозит или обезбеди друг инструмент за осигурување на плаќањето.

Одложеното даночно плаќање се однесува на даночна обврска поголема од 10,000.00 денари.

Плаќањето на даночната обврска може да се одобри на 12 месечни рати.

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Банер

ekoloski-dozvoli-baner

Календар

Јули 2019
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize