Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Дома Локален економско социјален совет
Локален економско социјален совет
Локален акциски план за вработување 2015 - 2016

 
Бесплатна обука за стекнување на вештини за вработување - УСАИД Мрежа ЈЕС

ЛЕСС на Општина Штип заедно со УСАИД Мрежа ЈЕС организира бесплатна обука за млади невработени лица со цел стекнување на знаења и вештини за вработување.

Обуката ќе се одржи во период 9 - 13.12.2014 година во Штип.

Повеќе...
 
Стратегија на ЛЕСС

 
Факти за ЛЕСС

 
Основање на локален економско социјален совет

Врз основа на одлука на Советот на Општина Штип од 1. Август 2012 година, на 26. декември 2012 година потпишана е спогодба за основање Локален економско социјален совет помеѓу три страни: Општина Штип, Организацијата на работодавачи на Македонија и Сојузот на синдикати на Македонија – синдикална канцеларија Штип.

Во Штип на 5 февруари 2013 година, е одржана конститутивна седница на Локалниот Економско – социјален совет.

Повеќе...
 


Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo mk

Банер

Календар

Јануари 2022
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Банери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ISO sertifikat baner resize