Home Tax administration Одложено плаќање на данокот на имот
Одложено плаќање на данокот на имот
There are no translations available.

По поднесено барање на даночниот обврзник, Градоначалникот може да го одложи извршувањето на Решението, односно да дозволи одложено плаќање на обврските или плаќање на рати до донесување решение по жалба, под услов ако даночниот обврзник приложи банкарска гаранција, ако уплати готовински депозит или обезбеди друг инструмент за осигурување на плаќањето.

Одложеното даночно плаќање се однесува на даночна обврска поголема од 10,000.00 денари.

Плаќањето на даночната обврска може да се одобри на 12 месечни рати.

 

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Banner

ekoloski-dozvoli-baner

Calendar

February 2019
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize