Home Gallery
Gallery
Ден на градот - Свети Никола, 19. декември 2016 Ден на градот - Свети Никола, 19. декември 2016  (9)
Свечена академија по повод Свети Климент, 05.12.2016Свечена академија по повод Свети Климент, 05.12.2016 (7)
Доделување награди 8. ноември 2016Доделување награди 8. ноември 2016 (8)
Пастрмалијада 2016Пастрмалијада 2016 (10)
Ден на градот „Свети Никола“ - 19.декември 2014Ден на градот „Свети Никола“ - 19.декември 2014 (11)
Орден „Свети Никола„ на Брегалничка Епархија за градоначалникот 2014Орден „Свети Никола„ на Брегалничка Епархија за градоначалникот 2014 (7)
Доделување признание 8.ми ноември 2014Доделување признание 8.ми ноември 2014 (9)
Пастрмалијада 2014Пастрмалијада 2014 (14)
Отворање на Штипско културно лето 2014Отворање на Штипско културно лето 2014 (8)
Отворање на адаптирана филтер станица 2014Отворање на адаптирана филтер станица 2014 (10)
Посета на Амбасадорка на Германија 2014Посета на Амбасадорка на Германија 2014 (9)
Садење на рози во кориот на река Отиња со странски Амбасадори 2014Садење на рози во кориот на река Отиња со странски Амбасадори 2014 (10)
Искачување на Исар со посета на Претседател на РМ, Ѓорге Иванов - 2014Искачување на Исар со посета на Претседател на РМ, Ѓорге Иванов - 2014 (9)
Дочек на Нова година на градски плоштад 2013Дочек на Нова година на градски плоштад 2013 (7)
Пастрмалијада 2013Пастрмалијада 2013 (10)
Средба со американски амбасадор Пол Волерс во 2013Средба со американски амбасадор Пол Волерс во 2013 (6)
Ден на градот „Свети Никола“ - 19 декември 2013Ден на градот „Свети Никола“ - 19 декември 2013 (13)
Макфест 2013Макфест 2013 (8)
Образовни институцииОбразовни институции (6)
Убавините на ШтипУбавините на Штип (32)
 

 

 Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Banner

ekoloski-dozvoli-baner

prijavi-problem-5

Calendar

September 2017
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize