Home Events Седницата на Советот за рамномерен регионален развој одржана во Влада на Република Северна Македонија
Седницата на Советот за рамномерен регионален развој одржана во Влада на Република Северна Македонија
Tuesday, 30 November 2021 13:34
There are no translations available.

RamnomerenRegionalenRazvoj-01Денес Градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов, како претседател на Советот на Источно плански регион,присуствуваше на Седницата на Советот за рамномерен регионален развој, каде дискутираше и се заложи за проектите на општините кои ги претставува.

Преку стимулирање на развојот на локално и регионално ниво, како и со помош на бизнис секторот, ќе делува во насока на подигање на квалитетот на живеење во сите единаесет општини.

RamnomerenRegionalenRazvoj-02 

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

January 2022
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize