Home Events Реализиран проектот за намалување на дезинформации и пропаганда, а почитување на родовата еднаквост
Реализиран проектот за намалување на дезинформации и пропаганда, а почитување на родовата еднаквост
Monday, 29 November 2021 11:07
There are no translations available.

Proekt-Dezinformacii-01Денес Градоначалникот на Општина Штип,Иван Јорданов зеде активно учество во проектот Градење на онлајн еластични општества на дезинформации и пропаганда со посебен фокус на хибридните закани и политиките за родова еднаквост", спонзориран од НАТО дивизијата за Јавна политика кој има за цел да го стимулира градењето на еластични општества на дезинформации со посебен осврт на хибридните закани и родовата политика за еднаквост е прв од ваков карактер во регионот. Овој проект е вистинско партнерство помеѓу академската заедница, цивилниот сектор, медиумите и локалната власт. 

Огромна чест како Општина е што бевме почестени од присуството на Г-ца Алисон Харт, специјален претставник на Генералниот секретар на НАТО за правата на жените,мирот и безбедноста.

Proekt-Dezinformacii-02

Proekt-Dezinformacii-03 

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

January 2022
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize