Home Events Отстранување на рампи за паркинг без дозвола
Отстранување на рампи за паркинг без дозвола
Tuesday, 02 March 2021 16:57
There are no translations available.

Rampi-02Поради узурпирање на јавна површина со поставување на рампи за паркинг без дозвола, по налог на комунален инспектор е пробиен рокот од 7 дена даден за нивно отстранување.

Рампите за паркинг се отстрануваат од страна на ЈП "Стипион".

Rampi-01

Rampi-03

Rampi-04


 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

April 2021
M T W T F S S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize