Home Events Конференција – Децентрализација 2.0
Конференција – Децентрализација 2.0
Thursday, 11 February 2021 18:59
There are no translations available.

KonferencijaDecentralizacija-01Градоначалникот заедно со министерот за локална самоуправа, Горан Милевски, претставници на УСАИД и Фондацијата за развој на локалната заедница (ФРЛЗ) Штип учествувавме на конференција - Децентрализација 2.0
Клучна е размената на добри практики и искуства помеѓу сите општествени читители.

Мислењеата и ставовите од нашите сограѓани се од искличителна важност за општината, граѓаните ни се на прво место.

На конференцијата свое обраќање имаа министерот за локална самоуправа Горан Милевски, градоначалникот на Општина Штип, Д-р Сашко Николов, извршниот директор на ФРЛЗ, Невенка Лонгурова Гирова и претставник од канцеларијата на УСАИД во Македонија.

KonferencijaDecentralizacija-02

KonferencijaDecentralizacija-03

KonferencijaDecentralizacija-04

KonferencijaDecentralizacija-05

KonferencijaDecentralizacija-06 

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

April 2021
M T W T F S S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize