Home Events Потпишување договор за селекција на стаклена амбалажа
Потпишување договор за селекција на стаклена амбалажа
Thursday, 11 February 2021 15:37
There are no translations available.

SelekcijaStaklo-01Денес Градоначалникот на Општина Штип, Д-р Сашко Николов потпиша договор во соработка со ГИЗ, Пакомак, ЗЕЛС и ЈП "Исар".

Штип доби 30 нови контејнери за селекција на стаклена амбалажа.

Со ова ја зокружуваме бројката од вкупно 90 контејнери што општината ги доби во рамките на регионалниот проект „Управување со отпад од пакување од стакло во Западен Балкан“ во кој Штип е еден од двете пилот – општини во нашата земја.

SelekcijaStaklo-02

SelekcijaStaklo-03

SelekcijaStaklo-04

SelekcijaStaklo-05 

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

April 2021
M T W T F S S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize