Home Events Возила за собирање на комунален отпад
Возила за собирање на комунален отпад
Wednesday, 13 January 2021 18:28
There are no translations available.

Денеска во соработка со ЗЕЛС, Штип на располагање има нови 30 канти за стакло.

Истовремено, Општина Штип и ЈП Исар преку Министерството за животна средина и просторно планирање и Министерството за финансии доби донација од шест нови специјални возила за комунален отпад.

Од денеска Штип на располагање има две возила со запремнина од 4м³,  едно возило со запремнина од 10м³,  едно возило со запремнина од 16м³,  едно возило со запремнина од 22м³ и камион со рамна платформа со кран.

 

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

April 2021
M T W T F S S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize