Home Events Оддржана седница на Совет на Општина Штип
Оддржана седница на Совет на Општина Штип
Thursday, 23 November 2017 14:19
There are no translations available.

sovet-opstina-stip-2Вчера се оддржа втората седница на Советот на Општина Штип на чиј дневен ред беа неколку точки.

Усвоена е Предлог-Одлука за определување членови на Советот на Општина Штип кои ќе присуствуваат при склучување на бракови и Предлог-Решение за именување претседател и членови на постојаните комисии на Советот на Општина Штип.

Советот утврди Предлог-Решение за разрешување и именување на член на Управниот одбор на Општинска јавна установа Детска градинка „Астибо“-Штип и Предлог-Решение за разрешување и именување на член на Управниот одбор на Јавна установа за деца Општинска детска градинка „Вера Циривири-Трена“-Штип.

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

January 2021
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize