Home Events Реализирани јавни набавки за послендите 4 месеци
Реализирани јавни набавки за послендите 4 месеци
Thursday, 12 October 2017 08:51
There are no translations available.

opstina-stip-zgrada-3Како дел од транспарентното и отчетно работење, Општина Штип продолжува со објавување на информации во врска со објавените конурси за проекти кои ги спроведува локалната самоуправа. Во периодот јуни-септември 2017 година, реализирнаи се околу 30 тендерски постапки чија вредност е околу 57 милиона денари или околу 920.000 евра. Тука влегуваат различни јавни набавки како што се асфалтирање на улици, превоз, систематски прегледи за вработените, нафта за потребите на општината, различни услуги кои општината ги има од различни оператори и друго.

Само за асфалтирање на улици ивестирани се над 12 милиона денари или околу 200.000 евра.Инаку во тек се околу 10 тендерски постапки, од кои вредносно би ги издвоиле асфалтирање на улици во населба Сењак во вредност од 7 милиона денари, повторената постапка за патото Кошево-Шашаварлија вреден 6 милиона денари и изградба на детски паркови и фитнес зони во секоја населба вреден 3.5 милиона денари.Сите цени се со вклучен ДДВ но треба да се каже дека овие цени најверојатно ќе се намалат при електронската аукција.

 

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Banner

ekoloski-dozvoli-baner

prijavi-problem-5

Calendar

October 2017
M T W T F S S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize