Home Еднакви можности Одржана прес конференција за промовирање на локална кампања за заштита од дискриминација
Одржана прес конференција за промовирање на локална кампања за заштита од дискриминација
Tuesday, 04 December 2018 15:25
There are no translations available.

Kampanja-ZastitaOdDiskriminacija-01На 29 ноември во Општина Штип беше одржана прес конференција за промовирње на два спота за заштита од дискриминација, како дел од локалната кампања за заштита од дискриминација на локално ниво, која пак беше планирана со Локален акциски план за заштита од дискриминација на Општина Штип за 2018 година.

Акцискиот план беше изготвен од страна на Локалното тело за заштита од дискриминација, како дел од проект што Општина Штип го реализираше со Асоцијација за здравствена едукација и истражувањеХЕРА, а се однесуваше на заштита и спречување на дискриминација во Собранието на Република Македонија на локално ниво.

 Kampanja-ZastitaOdDiskriminacija-02

 

 

 

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

June 2020
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize