Home
Општина Штип | Municipality of Stip
Events Calendar Print EMAIL help
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Дваесет и прва седница на Комисијата за урбанизам, комунални дејности и заштита на животната средина
Friday 12 April 2019, 10:30
by Веб администраторHits : 183

 

Д н е в е н р е д


1. Предлог-одлука за усогласување на детален урбанистички план за дел од населба „Автокоманда“ дел од УБ 6.
2. Предлог-одлука за ообрување на финансиски средства на Општина Штип во реализација на проектот „Водоснабдување на населените места: населба Балканска, населба Македонка и село Чардаклија-Општина Штип.
3. Годишна сметка на ЈП Исар за 2018 година.
4. Барање од станари на станбен објект на ул.„Борис Кидрич“ 12 Штип за санирање на кров.

Back

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

October 2019
M T W T F S S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize