Home
Општина Штип | Municipality of Stip
Events Calendar Print EMAIL help
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Дваесет и четврта седница на Комисија за финансирање, буџет и локален економски развој
Friday 12 April 2019, 11:00
by Веб администраторHits : 182

 

 

 

Д н е в е н р е д


1. Предлог-одлука за ообрување на финансиски средства на Општина штип во реализација на проектот „Водоснабдување на населените места: населба Балканска, населба Македонка и село Чардаклија-Општина Штип.
2. Годишна сметка на ЈП„Исар “ Штип за 2018 година.
3. Годишна сметка на СОУ „Јане Сандански“ Штип за 2018 година.
4. Годишна сметка на СОУ „Коле нехтенин“ Штип за 2018 година.
5. Годишна сметка на СОУ„Димитар Мирасчиев“ Штип за 2018 година.
6. Годишна сметка на СОУ„Гимназија „Славчо Стојменски“ Штип за 2018 година.
7. Годишен извештај за работењето на центарот за развој на Источен плански регион за 02018 година со финансиски извештај.
8. Годишен извештај за спроведување на програмата за развој на Источен плански регион 2015-2019 за 2018 година.

Back

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

October 2019
M T W T F S S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize