Home
Општина Штип | Municipality of Stip
Events Calendar Print EMAIL help
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Осумнаесетта седница на Комисијата за Статут и прописи
Wednesday 13 February 2019, 12:30
by Веб администраторHits : 336

 

Д н е в е н р е д


1. Полугодишен извештај за безбедносната состојба на подрачјето на Полициска станица-Штип во текот на второто полугодие на 2018 година.
2. Предлог-Методологија за доделување на финансиска поддршка на проекти на здруженија и фондации од буџетот на Општина Штип.
3. Предлог-Одлука за измена и дополнување на Одлуката за определување населени места во Општина Штип каде нема јавно осветлување.
4. Предлог-Одлука за долгорочно задолжување на Општина Штип.
5. Предлог-Одлука за одобрување на финансиски средства за учество на Општина Штип во реализација на проектот „Изградба на дел од локален пат Штип-с.Кошево-с.Почивало“.
6. Предлог-Одлука за одобрување на финансиски средства за учество на Општина Штип во реализација на проектот „Изградба на дел од локален пат до село Степанци“.
7. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 606/1 за КО Штип 1 со намената на бесправно изгрaдените објекти.
8. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 1664/1 за КО Штип 2, КП 1664/2 за КО Штип 2, КП 1664/3 за КО Штип 2 и КП 1664/4 КО Штип 2 со намената на бесправно изгрaдените објекти.
9. Барање за месечен надомест како надомест за учество и работа на седниците на Училишниот одбор на СОУ „Јане Сандански“-Штип.

Back

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Banner

ekoloski-dozvoli-baner

Calendar

August 2019
M T W T F S S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize