Home
Општина Штип | Municipality of Stip
Events Calendar Print EMAIL help
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Петнаесета седница на Комисија за спорт
Wednesday 13 February 2019, 09:00
by Веб администраторHits : 436

 

Д н е в е н р е д


1. Извештај ја зачинот на издавање и користење на спортските сали при основните и средни училишта во Општина Штип и собраните средства од извршена уплата на име надоместок за користење на спортските сали за 2018 година.
2. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во ООУ„Димитар Влахов “Штип
3. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во ООУ„Гоце Делчев “Штип
4. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во ООУ„Тошо Арсов “Штип
5. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во ООУ„Ванчо Прке “Штип
6. Извештај за наменската употреба на средствата собрани од користење на спортската сала за 2018 година во СОУ„Јане Сандански “Штип
7. Извештај за реализација на активностите по програмата за спорт на Општина Штип за 2018 година.
8. Барање средства за годишна членарина и регистрација на натпреварувачи од КК„АСТИБО“ Штип.
9. Барање за доделување финансиски средства за котизација од ППК„Шампион фа 2012“ Штип.

Back

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

November 2019
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize