Home
Општина Штип | Municipality of Stip
Events Calendar Print EMAIL help
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Oсумнаесета седница на Комисијата за урбанизам, комунални дејности и заштита на животната средина
Wednesday 23 January 2019, 10:00
by Веб администраторHits : 683

 

Д н е в е н р е д


1. Предлог-одлука за донесување на ДУП за дел од ундустрика зона,дел од УЕ 53 Општина Штип со плански пероод (2016-2021) површина на опфат (3,78 ха).
2. Предлог-одлука за усогласување на детален урбанистички план-измена и дополнување на дел од индустриска зона УБ 52(УМ 1 и 2)
3. Предлог – одлука за утврдување на потребата од донесување на урбнустичко-планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 821/1 за КО Штип-1 со намената на бесправно изградените објекти.
4. Предлог – одлука за утврдување на потребата од донесување на урбнустичко-планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 1627/1 за КО Караорман со намената на бесправно изградените објекти.
5. Предлог – одлука за утврдување на потребата од донесување на урбнустичко-планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП3705/1 за КО Штип вон градежен реон со намената на бесправно изградените објекти.
6. Предлог – одлука за утврдување на потребата од донесување на урбнустичко-планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП2017 за КО Штип вон градежен реон со намената на бесправно изградените објекти
7. Предлог – одлука за утврдување на потребата од донесување на урбнустичко-планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 1309/4 за КО Ново село –Штип со намената на бесправно изградените објекти
8. Предлог – одлука за утврдување на потребата од донесување на урбнустичко-планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 10797 за КО Штип -6 со намената на бесправно изградените објекти
9. Акционен план на Општина Штип за 2019 година (Енергетска ефикасност
10. Предлог-програма за измена и дополнување на програмата за изработка на урбанистички планови на територијата на Општина Штип за 2019 година.
11. Извештај за реализација на програмата за изработка на урбанистички планови на територијата на Општина Штип за 2018 година.
12. Извештај за реализација на програмата за уредување на градежно земјиште на подрачјето на општина Штип.
13. Извештај за реализација на програмата за располагање со градежно земјиште сопственост на Република Македонија на подрачје на Општина Штип за 2018 година.

Back

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

November 2019
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize