Home
Општина Штип | Municipality of Stip
Events Calendar Print EMAIL help
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Седумнаесета седница на Комисијата за Статут и прописи
Wednesday 23 January 2019, 12:00
by Веб администраторHits : 453

 

Д н е в е н р е д


1. Предлог-Одлука за измена на Одлуката за утврдување на вредност на бодот за платите на државните службеници за 2019 година.
2. Предлог-Одлука за давање согласност на Договорот за донација на возило на електричен погон.
3. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 821 за КО Штип 1 со намената на бесправно изгредените објекти.
4. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 1672/1 за КO Караорман со намената на бесправно изгредените објекти.
5. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 3750 за КО Штип вон градежен реон со намената на бесправно изгредените објекти.
6. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 1309/4 за КO Ново Село Штип со намената на бесправно изгредените објекти.
7. Предлог-Одлука за утврдување на потребата од донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП за КО 2017 Штип вон градежен реон со намената на бесправно изгредените објекти.
8. Предлог-Одлука за утврдување дека не се исполнети условите за донесување на урбанистичко – планска документација за усогласување на намената на земјиштето на КП 10797 за КO Штип 6 со намената на бесправно изгредените објекти.
9. Информација за работата на ТППЕ-Штип во 2018 година.
10. Извештај за извршување на одлуките на Советот на Општина Штип за периодот октомври-декември 2018 година.

Back

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

November 2019
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize