Home
Општина Штип | Municipality of Stip
Events Calendar Print EMAIL help
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Дваесета седница на Комисија за финансирање, буџет и локален економски развој
Wednesday 23 January 2019, 13:00
by Веб администраторHits : 445

 

Д н е в е н р е д


1. Предлог-одлука за измена на Одлуката за утврдување на вредноста на бодот за платите на државните службеници за 2019 година.
2. Акционен план на општина Штип за 2019 година (Енергетска ефикасност).
3. Извештај за реализација на програмата за изработка на урбанистички планови на територијата на Општина Штип за 2018 година.
4. Извештај за реализација на програмата за уредување на градежно земјиште на подрачјето на општина Штип.
5. Извештај за реализација на програмата за располагање со градежно земјиште сопственост на Република Македонија на подрачје на Општина Штип за 2018 година.
6. Финансиски звештај од РК„Текстилец“ Штип за 2018 година.
7. Финансиска програма на РК„Текстилец“Штип за натпреварувачка 2019 година.
8. Барање финансиски средства од БК„Олимпија“ Штип за реализација на програма во 2019 година.
9. Барања од кикбоксинг клуб „Гладијатор“ Штип по Програма за работа за 2019 година, за годишна котизација и за учество на европски куп.
10. Барање финансиски средства за котизација од Клуб за Џиу џицу „Осенсеи“ Штип.
11. Барање финансиски средства од Сојуз на борците на НОБ – ОО Штип за реализација на програма за работа.

Back

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

Moja opstina-baner resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

November 2019
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize