Home Announcements Писмена реакција на денешната прес конференција на ГДУ
Писмена реакција на денешната прес конференција на ГДУ
Tuesday, 21 May 2019 14:34
There are no translations available.

opstina-stip-zgrada-3Општина Штип го има во предвид проблемот со локацијата на ЈП „Стипион 2011“ кај Автобуската станица. Се разгледуваат неколку можни решенија кои се погодни за дислокација на материјалите за работа на јавното претпријатие „Стипион 2011“ и наскоро по пронаоѓањето на погодна локација материјалите ќе бидат дислоцирани.

Потсетуваме дека благодарение на неодговорното работење од страна на ВМРО-ДПМНЕ беа оттуѓени старите гаражи на ЈП „Стипион 2011“ со што јавното претпријатие е доведено во состојба да нема соодветни гаражи и простор за одлагање на материјалите за работа.

 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

June 2020
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize