Home Announcements Пријавување на поплаки и жалби за имотите на делницата Крупиште во Општина Штип
Пријавување на поплаки и жалби за имотите на делницата Крупиште во Општина Штип
Friday, 01 September 2017 13:48
There are no translations available.

opstina-stip-zgrada-3Општина Штип ги повкува граѓаните кои живеат на подрачјето на локалната самоуправа да учествуваат во постапката за механизам за жалби и поплаки и активно учество на локалното население во текот на изградбата на А3, експресен пат Штип – Кочани, на делницата Штип – Крупиште, посебно од Три Чешми, Долни Балван, Крупиште, Стар Караормна и населените места кои се на оваа делница.

Засегнатите граѓани кои имаат имоти или локации на трасата или во близина на истата, и имаат во план да поднесат забелешка или жалба по истата врска со земјиштето, да дојдат во Општина Штип и да пополнат формулар кој локалната самоуправа ќе го достави до ЈП за државни патишта.

Одговорно лице за пополнување на формуларите и за постапката е Лазар Соколовски, советник за рурален развој, на телефон 078/476-685 или да воспостават контакт на е-маил: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Рокот за пријавување е заклучно со понедленик, 11 септември 2017.

 

Moja opstina-baner resize

Makfest 2012 resize

ombudsman

Banner

ekoloski-dozvoli-baner

prijavi-problem-5

Calendar

January 2018
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize