Home Локален економско социјален совет Бесплатна обука за стекнување на вештини за вработување - УСАИД Мрежа ЈЕС
Бесплатна обука за стекнување на вештини за вработување - УСАИД Мрежа ЈЕС
There are no translations available.

ЛЕСС на Општина Штип заедно со УСАИД Мрежа ЈЕС организира бесплатна обука за млади невработени лица со цел стекнување на знаења и вештини за вработување.

Обуката ќе се одржи во период 9 - 13.12.2014 година во Штип.

            Услови за пријавување:

  • Да се на возраст од 18-27 години;
  • Да се невработени;
  • Да не се евидентирани во Агенцијата за вработување на Република Македонија-Центар за вработување Штип;
  • Да не се во образовен процес ( можност имаат студенти на магистерски студии);
  • Oсобено ќе бидат охрабрени да учествуваат лица со попреченост.

Лица за контакт:                   

Маријана Трајкова

Mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Марина Митревска

Mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


 

Tourist map Stip resize

kvalitet na vozduh PM10 resize

ombudsman logo en

Banner

Calendar

November 2021
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Banners

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

ISO sertifikat baner resize